Podatki o podjetju:

LEAD, podjetniško in poslovno svetovanje Lara Delić, s.p.
Borštnikova 102
2000 Maribor

Davčna številka: 36227005
Matična številka: 8060347000

Elektronska pošta: info@lead-hrm.si
Telefonska številka: 041 798 068

Splošno

Splošni pogoji poslovanja podjetja LEAD, Lara Delić s.p. (v nadaljevanju: Splošni pogoji) se nanašajo na vse storitve (predstavitvene delavnice, treningi, usposabljanja, delavnice, izobraževanja, e-tečaji, vse oblike poslovnega in osebnega svetovanja), ki jih organizira in izvaja podjetje LEAD, Lara Delić s.p. (v nadaljevanju »storitve«) in na prejemanje brezplačnih e-novic.

Splošni pogoji veljajo in se uporabljajo za vse storitve in udeležence enako, razen če je v okviru prijave ali naročila za posamezno storitev določeno drugače s strani ponudnika.

Splošni pogoji so sestavni del vsake prijave/naročilnice za vsako storitev, ne glede na obliko prijave (preko e-maila, fizične naročilnice, e-prijave ali preko telefona).

Vsaka oseba, ki se prijavi na posamezno storitev se zavezuje, da je prebrala podatke o dogodku in splošne pogoje in se z njimi strinja.

Vsaka oseba, ki se prijavi na e-novice se zavezuje, da je prebrala splošne pogoje in se z njimi strinja.

 

Prijava na brezplačne e-novice

S prijavo na e-novice se posameznik strinja, da bo na elektronski naslov prejemal redno (enkrat do štirikrat mesečno) e-novice, v katerih so objavljeni:

  • strokovni članki in avdio-video posnetki;
  • aktualna ponudba storitev ponudnika;
  • napoved različnih dogodkov v organizaciji ponudnika.

Odpoved iz brezplačnih e -novice je možna kadarkoli:

  • s klikom na gumb odjava na dnu posamezne e-novice ali
  • pisno na e-poštni naslov info@lead-hrm.com.

 

Prijava na brezplačne dogodke

Za udeležbo na brezplačnih dogodkih podjetja LEAD, Lara Delić s.p. je obvezna prijava. Slednjo lahko interesent izvede z izpolnitvijo prijavnega obrazca na spletni strani  ali preko e-maila info@lead-hrm.com, kjer mora posameznik obvezno navesti svoje podatke (ime, priimek, podjetje, e-naslov in GSM številko).  Posameznik z vpisom teh podatkov jamči, da so ti pravilni.

Odpoved prijave na brezplačen dogodek se lahko sporoči pred začetkom dogodka pisno na naslov info@lead-hrm.com.

Naročilo storitev

S podpisom naročilnice, prijavnega obrazca ali pogodbe se naročnik zavezuje, da je prebral podatke o naročilu in pogoje poslovanja in se z njimi strinja. S podpisom naročilnice in prijavnega obrazca se obvezuje, da bo ceno za naročene in opravljene storitve poravnal po pogojih v naročilnici oziroma v ponudbi.

S prijavo se naročnik obvezuje, da bo znesek izbrane storitve poravnal v celoti po pogojih, ki so določeni v ceniku oziroma v ponudbi za posamezno storitev. To velja tudi, kadar gre za izobraževanja v sklopih, ko udeleženec, kadarkoli po začetku izobraževanja, preneha obiskovati izobraževanje.

Pogoji odpovedi

Pred začetkom izobraževanja lahko pisno odpoveste svojo udeležbo najkasneje 48 ur pred začetkom izobraževanja. Po tem roku zaračunavamo 30 % kotizacije za administrativne stroške, za neudeležbo brez odjave pa zaračunavamo kotizacijo za celotno izobraževanje. Izjemoma pri obračunavanju kotizacije zaradi neudeležbe lahko priznamo zmanjšanje v primeru bolezni ali nesreče udeleženca. Taka odpoved izobraževanja je lahko le pisna in z ustreznimi dokazili. V tem primeru zaračunamo stroške že posredovanega gradiva ter sorazmeren delež ur že izvedenega izobraževanja, pretečenih od pričetka do upravičene odpovedi udeležbe.

Če sodelovanje odpove podjetje, lahko to naredi pisno najkasneje 14 dni pred izvedbo. Po tem datumu zaračunavamo 30 % vrednosti progama za pokritje stroškov administracije, priprave programa, prezentacije in gradiv po meri stranke.

Če gre za predčasno prekinitev sodelovanja po pogodbi pri dolgoročnem sodelovanju, zaračunamo dejansko opravljene storitve po rednem ceniku in dodatnih 10 % celotne vrednosti projekta. Odpovedni rok zajema 30 koledarskih dni od pisne prekinitve, z namenom, da lahko primerno zaključimo delo, razen če ni v pogodbi določeno drugače.

Odpoved dogodka s strani organizatorja

V primeru premajhnega števila prijav ali iz drugih objektivnih razlogov si pridržujemo pravico do odpovedi posameznega izobraževanja ali spremembe terminov. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja morebitno že vplačano kotizacijo brezobrestno povrnemo v roku štirinajst dni od obvestila o odpovedi.

 

Uporaba osebnih podatkov

LEAD, Lara Delić s.p. se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletne strani ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajala, posojala ali kakorkoli drugače posredovala tretjim osebam. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Piškotki

Spletna stran uporablja »piškotke«. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste »piškotke« sprejeli ali zavrnili. Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere opcije spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletne strani.

 

Varovanje osebnih podatkov

V podjetju LEAD, Lara Delić s.p. se zavedamo odgovornosti ravnanja z osebnimi podatki, zato vse zbirke osebnih podatkov vodimo, vzdržujemo, hranimo in nadzorujemo v skladu s trenutno veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in nosilcem osebnih podatkov, katerih obdelujemo osebne podatke omogočamo:

Več o uresničevanju pravic si preberete v Politiki zasebnosti

Z uporabo spletnega mesta www.lead-hrm.comuporabnik v celoti soglaša z objavljenimi pogoji, določili in pravili. V primeru kakršnegakoli nesoglasja ali nestrinjanja, naj uporabnik takoj zapusti dotično spletno mesto.

https://lead-hrm.com/wp-content/uploads/2020/08/logo_sps_web3.jpg
https://lead-hrm.com/wp-content/uploads/2020/08/Logo_EKP_sklad_za_regionalni_razvoj_SLO_slogan_web2.jpg
https://lead-hrm.com/wp-content/uploads/2020/08/logo-mgrt_web2.jpg

Naložbo izdelave spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Projekt je sofinanciran na podlagi javnega poziva “Vavčer za digitalni marketing”.

Pisarna
Cesta k Tamu 7
Maribor
Pišite
info@lead-hrm.com
lara@lead-hrm.com
Pokličite
+386 (0)41 798 068

© 2020, LEAD-RHM, Vse pravice pridržane | Kolofon | Politika zasebnosti | Piškotki