https://lead-hrm.com/wp-content/uploads/2020/08/Lara_Delic_03.jpg

O nas, ali kdo sem...

asist.

Lara Delić,

univ. dipl. psih.

Navdušuje me proučevanjem človekovega vedenja, delovanje in vsemogočnost našega psihičnega aparata ter neskončna povezanost telesa in uma. Zato sem se za študij psihologije v Ljubljani odločila v sedmem razredu osnovne šole in še danes si ne predstavljam, da bi ubrala katerokoli drugo pot.

Ker verjamem, da moč leži v znanju in nenehnem razvoju,sem že zelo zgodaj pričela svoje temeljno znanje nadgrajevati z dodatnimi študiji in usposabljanji. Sem edukantka transakcijske analize, opravljeno imam usposabljanje za mediatorko, diplomo za terapevtko medicinske hipnoze. Sem tudi licencirana svetovalka za orodje Profile XT, trenerka trenerjev, predavateljica in svetovalka. Z razvojem človeških virov in internimi raziskavami se intenzivno ukvarjam že več kot šest let.

Od leta 2015 sodelujem z Oddelkom za psihologijo Univerze v Mariboru kot asistentka za področje psihologije. Ohranjanje stika z akademsko strujo me podpira pri tem, da na svoji strokovni poti ubiram pristope in metode, katerih učinkovitost in koristnost sta znanstveno podprti.

https://lead-hrm.com/wp-content/uploads/2020/07/LEAD_kompetence.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Verjamemo, da je delo pomemben del človekove identitete. Vsak si v osnovi želi in prizadeva, da je uspešen ter koristen. Včasih pa v danem okolju pod danimi pogoji ne znamo ali ne zmoremo izvabiti največjih potencialov. Svoje poslanstvo prepoznavamo v edukaciji in opolnomočenju podjetji ter posameznikov za ustvarjanje pogojev v katerih lahko zablestijo.

V svoji praksi dosledno sledimo določilom Kodeksa poklicne etike psihologov (tukaj). S slednjimi so usklajene naše vrednote:

SPOŠTOVANJE ČLOVEKOVIH PRAVIC

Strankam in poslovnim partnerjem zagotavljamo zasebnost, zaupnost, strokovnost obravnave, seznanjenost s koraki v postopku ter s tem odgovorno odločanje o razvojnih projektih.

STROKOVNA KOMPETENTNOST

Prizadevamo si za dosego in vzdrževanje najvišje raveni strokovne kompetentnosti. Dosledno upoštevamo meje etičnih in strokovnih omejitev.

ODGOVORNOST PSIHOLOGA

S svojo prakso se zavezujemo k visoki ravni strokovnosti in se s tem zavedam odgovornosti do poslovnih partnerjev, do postopka obravnave ter do skupnosti in družbe.

Istočasno pa svoje poslovne partnerje pozivam k zavedanju odgovornosti za lasten uspeh in blagostanje.

INTEGRITETA POKLICA

V svojem strokovnem delovanju si prizadevamo za poštenost, pravičnost, verodostojnost in transparentno ter etično delovanje.

https://lead-hrm.com/wp-content/uploads/2020/08/logo_sps_web3.jpg
https://lead-hrm.com/wp-content/uploads/2020/08/Logo_EKP_sklad_za_regionalni_razvoj_SLO_slogan_web2.jpg
https://lead-hrm.com/wp-content/uploads/2020/08/logo-mgrt_web2.jpg

Naložbo izdelave spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Projekt je sofinanciran na podlagi javnega poziva “Vavčer za digitalni marketing”.

Pisarna
Cesta k Tamu 7
Maribor
Pišite
info@lead-hrm.com
lara@lead-hrm.com
Pokličite
+386 (0)41 798 068

© 2020, LEAD-RHM, Vse pravice pridržane | Kolofon | Politika zasebnosti | Piškotki